Boligadministration

Boligadministration

Herunder får du et udpluk af, hvilke ydelser vi kan tilbyde inden for boligadministration. Hvis du har andre ønsker. er du altid velkommen til at kontakte os.

Forbrugerregnskab

Vi holder styr og udarbejder dit forbrugsregnskab. Samtidigt tager vi kontakt for lejeren for udbetaling eller opkrævning i forbindelse med de årlige opgørelser.

Betalingsstyring

Vi hjælper dig med at huske dine betalinger, bl.a. til dine leverandører. Det eneste du skal gøre er at sende informationerne til os, og vi vil sørge for at du får en ugentlig status over alle udestående, samt en reminder når der er behov for det.

Lejekontrakter

Vi ligger alle relevante oplysninger, som skal stå i lejekontrakten, ind i vores system. Sammen med det vi har registreret omkring det enkelte lejemål, kan vi hurtigt give dig oplægget til en lejekontrakt.

Det offentlige

Det offentlige har en lang række krav og regler, som man forventer alle udlejere er bekendt med, men hvis ikke udlejning er kerneområdet man beskæftiger sig med i det daglige, er det ikke altid muligt at følge med.

Derfor bør du bruge fagfolk til administration af din ejendom, så du ikke kommer ud for nogen forseelser.

Ejerservice

Brug tiden på det som du er god til, så vil vi løbende holde dig informeret omkring din ejendom. Har du specielle ønsker, kan vi selvfølgeligt også være behjælpelige.